Karaman Müftüsü Faruk GÜRBÜZ okulumuzu ziyaret etti

Karaman İl Müftüsü Faruk GÜRBÜZ ve İl Müftü yardımcısı Zübeyde OKUYUCU okulumuza bir ziyarette bulunarak  Okul Müdürü Rukiye YILMAZER'le bir görüşme gerçekleştirdi.  Okul Müdürü Rukiye YILMAZER'in okul hakkında genel bir bilgilendirme yaptığı görüşmede, İl Müftülüğü ile yürütülen projeler ve öğrencilerin daha donanımlı yetişmeleri adına yapılabilecekler konusunda fikir alış verişinde bulunuldu.

Görüşmenin ardından Karaman İl Müftüsü Faruk GÜRBÜZ, İl Müftü yardımcısı Zübeyde OKUYUCU Okul Müdürü Rukiye YILMAZER ve Meslek Dersleri Öğretmenlerinin katılımı ile bir toplantı yapıldı.  Toplantının ana gündemini Müftülükten talepler, yürütülen projeler, öğrencilerin mesleki açıdan daha donanımlı yetişmesi için yapılabilecekler ve okulumuz öğrencilerinin staj çalışmalarının planlanması oluşturdu.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve TDV yayını eserlerin okul kütüphanesine kazandırılması konusunda İl Müftülüğünden destek istendi ve öncelikle talep edilen eserler iletildi.

İl Müftülüğü ile yürütülen projelerde gelinen aşamanın değerlendirildiği toplantıda öğrencilerin stajlarının daha rahat yapabilmeleri amacıyla her öğrencinin ikametini en yakın Kur'an Kursunda stajını yapması ve bunun tüm Kur'an Kurslarında aynı anda gerçekleştirilmesi için gerekli planlamaların yapılması kararlaştırıldı.

Yayın: 02.03.2023 - Güncelleme: 02.03.2023 16:24 - Görüntülenme: 109