Okul kütüphanesine kitap kazandırabilmek amacıyla kolları sıvayıp mutfağa girdiler.

Okulumuz 9/A, 9/B ve 10/ A sınıfı öğrencilerinden Türk dili ve edebiyatı dersinden proje alan öğrencilerimiz, okul kütüphanesine kitap kazandırabilmek amacıyla kolları sıvayıp mutfağa girdiler. Hazırladıkları ürünlerle okulda bir kermes düzenlediler. Önce arkadaşlarının damaklarını şenlendirdiler. Elde ettikleri gelir ile de zihinleri şenlendirecek kitaplar alıp okul kütüphanesine hediye ettiler. Birlikte çalışmayı,  ürün ortaya koymayı, organize olmayı beraberinde öğrendiler. Hayata dair bir proje konusu veren Türk dili ve edebiyatı öğretmenimize ve bu projenin hakkını veren öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Yayın: 24.03.2023 - Güncelleme: 24.03.2023 12:56 - Görüntülenme: 152