T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KARAMAN / MERKEZ - 15 Temmuz Şehit Muhammed Yalçın Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yarışma ve etkinliklerimiz

Her eğitim öğretim yılı başında yıl boyunca yapılacak yarışmaların kurulan komisyon tarafından planlaması yapılır. Okulumuz Din Öğretimi  Genel Müdürlüğüne bağlı olmasından dolayı imam Hatip okulları arasında organize edilen yarışma ve etkinlikler gerçekleştirilir. Arapça, bilgi ve etkinlik yarışmaları, Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması, Kırk hadis yarışması, münazara yarışması, ilmihal yarışması vb. Ayrıca İl Milli Eğitim tarafından organize edilen bilgi yarışması, münazara yarışması, serbest şiir okuma yarışması, İstiklal Marşını güzel okuma yarışması, önemli günlerle ilgili şiir ve kompozisyon yarışmaları, spor müsabakaları ( oryantring, masa tenisi, satranç vb) etkinliklere de azami ölçüde katılım sağlamaktayız. Okulumuz bünyesinde ortaokul olmasından dolayı aynı yarışma ve etkinliklerin iki defa gerçekleştirilmesi yıl boyunca hem öğretmenlerimiz hem öğrencilerimiz açısından yoğun bir eğitim öğretim sürecinin geçmesine yol açmaktadır. Öğrencilerimizi her yönden geleceğe hazırlamak açısından bu etkinlik ve yarışmaların gerekliliğine inanarak bir plan dahilinde gerçekleştirilmektedir.

30-04-201930-04-201930-04-201930-04-201930-04-2019

Yayın: 30.04.2019 - Güncelleme: 05.03.2021 11:45 - Görüntülenme: 275