"Aklınla Verimli Yaşa" isimli Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri

Sevgili Öğrencilerimiz; Her Zorluk Başarı İçin Bir Fırsat İçerir

Ock

Zoom üzerinden e twining projemiz Tea'z Time ile ilgili müfredat entegrasyonu seminerine katılım gerçekleştirdik. FAydalı bilgilendirmelerin yapıldığı seminer soru cevapların alınmasının ardından sona erdi.

Ock

Zoom üzerinden E-twining projemiz olan Tea'z Time projesi ile türm türkiyeden ortak öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile ilk buluşmayı gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz kendilerini ingilizce olarak tanıttıkları projede Türkiye'deki diğer okullardan öğrencilerle tanışma ve bilgi paylaşma imkanı buldular.

Ock

EBA canlı harici dersler öncesinde öğretmenlerimize bazı önemli hatırlatmalarımız var.

Siber saldırı risklerinden korunmak için canlı harici ders öncesinde açıklamamızdaki aşamaları uygulamanızı önemle rica ediyoruz.

Ock

12.Sınıflar için zoom üzerinden motivasyon semineri yapılacaktır. Seminere konuşmacı olarak görevde yükselme nedeni ile tayin olan felsefe öğretmenimiz Ali KÜÇÜKYAVUZ katılacaktır.

Ara

Tea'z Time isimli projemiz ile web iki araçlarının dil eğitimi ile aktif olarak kullanılması amaçlanmıştır. Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Sema Bilekyiğit danışmanlığında yürütülen projeye 6.sınıf öğrencileri dahil olmuştur.