Okulumuz Oryantiring Yarışında İl Birincilisi Oldu

Karaman'da Oryantiring İl Temsilciliği tarafından düzenlenen okul sporları İl birinciliği yarışmaları Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi yerleşkesinde düzenlendi. Yarışmaya Karaman Anadolu Lisesi, Karaman Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi ve Karaman 15 Temmuz Kız İmam Hatip Anadolu Lisesi olmak üzere 3 okuldan 48 öğrenci katıldı. KMÜ yerleşkesinde gerçekleştirilen yarışmalar zorlu ve bir o kadar çekişmeli mücadelelere sahne olurken, sporcuların göstermiş olduğu performans renkli görüntülere sahne oldu.

Karaman'da Oryantiring İl Temsilcisi Yakup Tamer Çıtlak yaışmaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Organizasyonu yapan Bahadır Özcan ve arkadaşlarına çok teşekkür ederim. Ayrıca yarışmaya katılan başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğrencilerimize teşekkür ederim. Bölgesel yarışmalarda ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inancım tamdır." ifadelerine yer verdi.

Yarışma Sonunda Sıralamaya Girenler;

Genç Kız A Kategorisi