OLUMLU OKUL İKLİMİ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Okulumuzda eğitim öğretim faaliyetlerinin kalitesini ve verimliliği artırmak, öğretmenlerimize kurumsal aidiyet duygusunu kazandırarak okul kültürünü güçlendirmek, iletişim becerilerini geliştirmek, özgüveni ve motivasyonu artırmak amacıyla alanında uzman Psikolojik DAnışman Yurdagül YANAR tarafından ‘etkili iletişim becerileri’ konulu seminer düzenledik. Seminer de ‘sen-ben dili, olumlu iletişim becerileri, iletişimde beden dili’ gibi konulara değinen konuşmacımız, öğretmenlerimizin alanda karşılaştıkları aile- öğrenci iletişimindeki örnekleri paylaşmaları da programı daha da zenginleştirdi. Konu ile ilgili destek veren konuşmacımıza ve katılan öğretmenlerimize teşekkür ederim.

Yayın: 23.06.2023 - Güncelleme: 23.06.2023 17:12 - Görüntülenme: 242