VELİLERİMİZE DUYURULUR !!

Değerli Velilerimiz,

08 Mart Pazartesi günü sınavlarımız başlayacaktır. Sınavlara öğrencilerinizi zamanında gönderiniz. Sınav tarihlerinde raporu olanlar ve pandemi nedeniyle karantinada olanlar hariç (sınava girmeyen öğrenci neden girmediğini belgelendirmek zorundadır) tüm öğrencilerin sınav tarihlerine ve saatlerine uyarak; okul kurallarına uygun bir şekilde okulda hazır bulunmasını sağlayınız.

İmkanlarınız ölçüsünde çocukların çantasına kolonya, yedek maske, ıslak mendil koymanız önemlidir. Son dönem vaka artış oranlarını dikkate alarak öğrencilerimize maske, mesafe ve hijyen konusunda gerekli telkinlerde bulunalım. Okulumuzun belirlemiş olduğu tüm kurallara uymanızı ve destek olmanız önemle rica olunur.

Yayın: 08.03.2021 - Güncelleme: 19.03.2024 14:13 - Görüntülenme: 152