Rukiye YILMAZER - Müdür

1981 KONYA doğumlu olan Rukiye YILMAZER İlk ve ortaöğrenimini KONYA /Karapınar´da tamamlamıştır. 2005 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun olmuştur. 2006 yılında KARS/ AKYAKA ŞEHİT OĞUZHAN YAPRAK İLKÖĞRETİM OKULU´nda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak göreve başlamıştır. Sırasıyla KARS /AKYAKA ATATÜRK YİBO ve KARAMAN YOLLARBAŞI İLKÖĞRETİM OKULU´nda öğretmenlik yapmıştır. 2012 yılında KARAMAN VALİ HAKKI TEKE YİBO ya Müdür Yardımcı olarak atanmıştır. 2014 yılında okulumuzda müdür yardımcısı olarak göreve başlayan Rukiye YILMAZER Evli ve bir çocuk annesidir. Okulumuzda müdür olarak görevine devam etmektedir.