2023 Hedef LGS

Nis

Sınav Kaygısı ve baş etme yolları ile ilgili okulumuz rehberlik servisi tarafından 8.sınıf öğrencilerimize seminer düzenlendi.

"Sınav Dönemi Ebeveynliği" ile ilgili afiş dosyamız için burayı tıklayınız.

Mrt

Okulumuzda 8.Sınıflara yönelik yapılan sınavların analiz çalışması okul rehberlik servisi ve sınıf rehber öğretmenleri tarafından velilerimize yapıldı.

Mrt

8.Sınıf Öğrencilerine Yönelik Etkili Ders Çalışma Yöntemleri Seminer Çalışması Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından yapılmıştır.

Mrt

Hedef Lgs 2023 liselere hazırlık programıyla ilgili 7.sınıf branş öğretmenlerine bilgilendirme çalışması rehberlik servisi ve okul idaresi tarafından yapıldı.

Mrt

Hedef LGS 2023 Liselere Hazırlık Programıyla ilgili 7. Sınıf öğrencilerimize  Rehberlik Servisi tarafından bilgilendirme çalışması yapıldı.

Ara

Hedef LGS 2023 Afiş Çalışmalarımız

Ara

2022 LGS sonuçlarına göre %1.12 sıralama ile okulumuzun Lise kısmına yerleşen Zeynep İNANÇ ve %3,92 sıralama ile okulumuzun Lise kısmına yerleşen Seden ARI 22.12.2022 Perşembe günü  8.sınıf öğrencilerimiz ile bir araya geldiler.  Mezun öğrencilerimiz LGS'ye hazırlık döneminde nasıl bir yol izlediğini, hedef belirlemenin önemini, performans değerlendirme sınavlarına verimli hazırlanmak için neler yapılabileceği konularında öğrencilerimizle paylaşımda bulundular.