HEDEF LGS 2024

Nis

8 . sınıfa geçecek olan 7.sınıf öğrencilerimize yönelik yaz kursu ve DYK kursu yapılacaktır.

Lgs branş derslerinden kurs verilecektir.

Nis

8 sınıflarımıza  okul rehberlik servisi tarafından  sınav kaygısı ve baş etme yolları konusunda çalışma yapıldı.

Nis

8 sınıflarımıza rehberlik servisi tarafından dikkat ve odaklanma, sınav kaygısı ve kaygıyı yönetme konusunda etkinlik yapıldı.

Mrt

okulumuzda yapılan deneme sınavları ve analizleri yapılarak  velilerimiz bilgilendirildi.

Mrt

8.sınıf Öğrencilerimize etkili ders çalışma yöntemleri ile ilgili broşür hazırlanarak bilgi verildi.

Broşür için tıklayınız.

Mrt

Okulumuzda uygulanmakta olan "Hedef LGS Akademik ve Kariyer Gelişimi" Projesi kapsamında uygulanan Kamp Programımız ve programa ilişkin değerlendirme raporu hazırlandı.

Değerlendirme raporu için tıklayınız.

Mrt

Hedef LGS projemiz dahilinde LGS öğrencilerimize yönelik Ara Tatil Kamp Programı gerçekleştirdik.

Mrt

Hedef LGS 2024 Projesi İl toplantısı İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz sayın Abdurrahman KURT başkanlığında İl proje koordinatörlerinin katılımıyla yapılmıştır.

Toplantı tutanağı için burayı tıklayınız.

Mrt

Velilerimize Hedef LGS 2024 Liselere Hazırlık Programı hakkında bilgilendirme çalışması rehberlik servisi tarafından yapıldı.

Mrt

Okulumuzda uygulanmakta olan "Hedef LGS Akademik ve Kariyer Gelişimi" Projesi kapsamında 7. Sınıflarımıza DYK uygulamaları tanıtıldı.

Ara

Hedef LGS projemiz kapsamında zaman Yönetimi Broşürü hazırlandı.

Ara

Okulumuz,  8.sınıf öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize motivasyon amaçlı Eskişehir gezisi düzenledi.