Nis

Okulumuzda yürütülen Dostluk örüyoruz e twinning projemizde öğrencilerimiz  şablon okuma ve kodlama çalışmaları yaparak 4 düğüm teknigi ile bileklikler örmeye devam ediyor. Ögrencilerimiz ördükleri  micromacrome bileklikleri dostluk işareti olarak Malatya Akçadağ ilçesi Şeyhler köyünde bulunan Ali Seydi Güldaş Otaokulu öğrencilerine hediye olarak gönderdiler.bilekliklerin yanında küçük hediyeler koyarak paketleyen öğrencilerimiz ortaya el emeği ile bir ürün çıkarmanın ve bunu paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar .

Nis

Sağlık Temizlik ve Beslenme Kulübü olarak başlattığımız "EN TEMİZ SINIF" projemiz kapsamındaki değerlendirmelerimiz sonucunda en yüksek puanı alan sınıfımız 8/C oldu. Temiz sınıf bayrağını sınıfımıza takdim ederek gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkürlerimizi sunduk.

Nis

İlimizde düzenlenen geleneksel okçuluk yarışmalarında öğrencimiz Fatma Kandemir Bireysel kategoride il birincisi olmuştur. Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanan ol öğrencimizi ve ailesini tebrik ediyor, öğrencimize Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyoruz. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Selma Kahveci' ye teşekkür ediyoruz.

Nis

2020 Mezunlarımızdan Hanife Gül AVCI lise öğrencilerimizle buluşarak okumakta olduğu Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi hakkında öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştirdi. Öğrencimize teşekkür ediyoruz.

Nis

İlimizde düzenlenen okçuluk müsabakalarında klasik yay alanında Okulumuz öğrencisi Zeynep Serra Taşbaş Yıldızlar kategorisinde il birincisi olmuştur.

Öğrencimizi tebrik ediyor, Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyoruz.

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Selma KAHVECİ'ye teşekkür ediyoruz.

Nis

İlimizde düzenlenen okullar arası yüzme müsabakalarında Öğrencimiz Eslem Menekşe Küçükler kategorisinde yarışarak

50 mt. Kurbağalamada

1.lik

100 mt. Kurbağalamada

1.lik

100 mt. Serbest stilde

2. lik.

50 mt. Sırt üstü stilde

2.lik

elde ederek okulumuzu en iyi şekilde temsil etmiştir. Öğrencimize başarılar diliyoruz. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Selma Kahveci'ye teşekkür ediyoruz.

Mrt

Kütüphaneler Haftası sebebiyle okulumuz Anadolu Mektebi öğrencileri  Karamanoğlu Mehmet Bey İl Halk Kütüphanesinde Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Yemiş ile "Neyi, Niçin,  Nasıl Okumalıyız?" sorularına cevap arayan bir söyleşi gerçekleştirdiler. Burhan Yemiş, gençlere: "Dünyaya bir teklifiniz olmalı ve sizler tekliflerinizin temsili olmalısınız. Kendimiz olmak için okumalıyız. Sırf eğlenmek için kitap okunmaz." dedi.

Mrt

Okulumuz Felsefe Öğretmeni Hülya Cesur 'un düzenlediği Ödüllü Felsefe Sorusu Yarışması sonuçlandı.Finale kalan;Fadime Yurtgünü,Gulfem Naz Şen, Edanur Akyol,Rabia İnanç, Kübra Dikmen ve birinci olan Elif Nida Çakır 'ın ödülleri öğretmenimiz tarafından verildi.

Mrt

İl genelinde ortaokullar arası düzenlenen TAZOF Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında okulumuzu temsil eden 7/A sınıfından öğrencimiz Ayşenaz GÜNDÜZ,Küre oyununda il birincisi;8/B sınıfndan öğrencimiz Cennet Su SOSYAL,Pentago oyununda il ikincisi olmuştur.Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Öğrencilerimizi yarışmalara hazırlayan öğretmenimiz Nuray SEZGİN'e teşekkür ediyoruz.

Mrt

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi yetkilileri tarafından okulumuz 12.sınıf öğrencilerine tanıtım yapıldı.Üniversitenin kuruluş amacı ,bölümleri,eğitim süreci ve istihdam olanakları hakkında verdikleri bilgiler için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

"Better Together" adlı e-twinning projemiz için öğrencilerimiz İngilizce öğretmeni Hafize ŞAHİN danışmanlığında panolarını hazırladılar ve e-twinning başarı belgelerini aldılar.

Mrt

Okulumuz Felsefe Öğretmeni Hülya Cesur 'un düzenlediği ödüllü Felsefe Sorusu yarışması sonuçlandı.Yarışmaya her sınıf düzeyinde öğrencilerimizden velilerimizden , kantin görevlimize kadar yoğun ilgi gösterildi.

"İnsan kendini nasıl tanır?Nerede bulur ve tam olarak ortaya nasıl koyar?"sorumuza en güzel cevabı veren 11-A Sınıfından Elif Nida ÇINAR oldu.Kendisini tebrik ediyoruz.Yeni sorularla yarışmamız devam edecektir.

11-A Sınıfından Elif Nida ÇINAR'ın yazısı için tıklayınız.

Mrt

Okul mescidlerimizde ibadet etmenin yanında ilim halkaları da kuruyoruz. Ortaokul öğrencilerimiz, DKAB öğretmenimiz Ayşe UYSAL rehberliğinde öğle aralarında buluşarak ilmihal sohbetleri gerçekleştiriyor. Düzenli olarak gerçekleştirilen soru-cevap faaliyetleri sonucunda öğrencilerimiz dini konulardaki sorularına cevap bulabiliyor.

Ayrıca mescidimizde oluşturduğumuz kitaplık sayesinde öğrenciler dini konularda okuma yapabilecekleri kitaplara kolaylıkla ulaşabiliyor. Böylece, Asr-ı Saaadet döneminde olduğu gibi günümüzde de mescidlerin hayatın merkezinde olabileceği fikri öğrencilerimize yaşatılmaya çalışılıyor.

Mrt

2012 yılında Prof. Dr. Sami Güçlü tarafından başlatılan, yazar külliyatlarının okunmasına, yorumlanmasına dayanan bir okuma programı olan Anadolu Mektebi okumaları 5 yıldır okulumuzda da devam etmekte. Bu okumalar doğrultusunda ilimizde düzenlenen ve Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen Bozkırın Bilgesi Cengiz Aytmatov Paneli'ne 10/C sınıfı öğrencilerimizden Ceylin KURU "Savaşın Yazarı" isimli konuşması ile katıldı.  Öğrencimizi tebrik ediyoruz.  Okulumuzda Anadolu Mektebi okumalarını yürüten Gülsüm MAZILIGÜNEY'e teşekkür ediyoruz.